MI VAGYUNK A HUNAPFEL Kft.

A HUNAPFEL Mezőgazdasági Kft. 1994-ben alakult a németországi TUPAG-Holding AG csoport részvételével melynek a mai napig is a magyarországi leányvállalata.

A társaság 80 hektáros területen gazdálkodik, évente átlagosan 900-1000 tonna almát, 4-500 tonna konzervipari illetve étkezési meggyet, 60 tonna cseresznyét takarít be. Intenzív művelésmóddal, korszerű koronaformákkal, hatékony tápanyag-gazdálkodással, folyamatos intenzív csepegtető öntözéssel és környezetkímélő integrált növényvédelemmel törekszünk a rendszeres nagy hozamok és a kiváló minőség elérésére. 2007 óta került bevezetésre a "GLOBALGAP" minőségbiztosítási rendszer. A tárolásra és az áru elűkészítésre rendelkezésünkre áll egy 1060 tonna kapacitású modern "Ultra Low Oxygen" technológiájú hűtőház. A hűtőcelláink közül négy speciális gyorshűtővel is fel van szerelve, amivel lehetővé válik, hogy a gyümölcs a legrövidebb időn belül elérje a kívánt szállítási hőmérsékletet. A vevő igényei szerint osztályozva, bármilyen csomagolóeszközben és palettázva tudjuk szállítani az árut Magyarországon belől illetve bármely uniós tagállamba.KERESKEDELEM

Vállalkozásunk egyik fő célja az általunk megtermelt minőségi gyümölcsök értékesítése. Emellett fő profilunk még a gyümölcs nagykereskedelem, első sorban meggy konzervipari célra történő felvásárlása és értékesítése, így a felvásárolt termékeket konzervgyáraknak, feldolgozóknak értékesítjük, segítve ezzel az őstermelőket és gazdákat.

A felvásárlást csorvási telephelyünkön végezzük, de nagyobb mennyiségű termény esetén alvállalkozóink által rendelkezésre bocsájtott tehergépjárműveivel segítünk termelőinknek a beszállításban. Mindemellett biztosítunk göngyöleget az áruhoz. Megbízhatóságunkat igazolja, hogy az átvétel napjától számított 8 napon belül banki átutalással fizetünk ki minden termelőt. Előnyeink közé tartoznak versenyképes felvásárlási áraink. Mindenkor a hosszú távú partneri kapcsolatra törekszünk, amelyet minőségi munkánkkal és a jó kommunikációs készségünkkel igyekszünk biztosítani. A vevő igényei szerint osztályozva, bármilyen csomagolóeszközben és palettázva tudjuk szállítani az árut Magyarországon belül illetve bármely uniós tagállamba.
SZOLGÁLTATÁSAINK

> Meggy felvásárlás konzervipari célra

Bérhűtési szolgáltatások:

> 0–+10 °C közötti temperált hőmérsékletű élelmiszer-raktározás
> Szárazáru-raktározás
> A fentiekhez kapcsolódó logisztikai szolgáltatások (fuvarozás kivételével).

A felvásárlást csorvási telephelyünkön végezzük, de nagyobb mennyiségű termény esetén saját tehergépjárművekkel segítünk termelőinknek a beszállításban. Mindemellett biztosítunk göngyöleget az áruhoz. Megbízhatóságunkat igazolja, hogy az átvétel napján azonnal készpénzben vagy banki átutalással fizetünk ki minden termelőt. Előnyeink közé tartoznak versenyképes felvásárlási áraink. Mindenkor a hosszú távú partneri kapcsolatra törekszünk, amelyet minőségi munkánkkal és a jó kommunikációs készségünkkel igyekszünk biztosítani. A vevő igényei szerint osztályozva, bármilyen csomagolóeszközben és palettázva tudjuk szállítani az árut Magyarországon belül illetve bármely uniós tagállamba.


RUGALMAS NYÁRI-ŐSZI SZEZONÁLIS MUNKALEHETŐSÉG A HUNAPFEL KFT-NÉL

Kedves korábban már nálunk dolgozott és leendő idén először nálunk dolgozó munkatársaink! Minden év június közepétől, de akár már május végétől a meggy/cseresznye/almaszüretnek és az ahhoz tartozó hűtőházi illetve csomagolási munkáknak köszönhetően egészen Október végéig várjuk a 15 év feletti dolgozni vágyókat a Hunapfel Kft. gyümölcsösében és hűtőházában Csorváson. Az idei évben is sok gyümölccsel és sok rugalmas munkalehetőséggel számolunk, így biztos, hogy minden jelentkezőnek tudunk majd munkát ajánlani gyümölcsösünkben és hűtőházunkban. Diák munkát csak 15. életévét betöltött diák vállalhat, szülői nyilatkozattal. 16 éves kortól erre már nincs szükség. Természetesen a nyugdíjasokat is várjuk nagy szeretettel. .

Külföldi munkalehetőség

Anyavállalatunk a TUPAG-Holding-AG németországi konzervgyára, a Hainich Konserven GmbH. egész évben várja és keresi a munkatársakat, akik az élelmiszergyártásban szeretnének dolgozni. Ideiglenes és határozatlan idejű munkaszerződés is lehetséges. Jelentkezéssel kapcsolatos információk folyamatosan frissülnek itt és a Hunapfel Kft. Facebook oldalán.

 • Alapítás éve

  1994

 • Anyavállalat

  TUPAG-Holding AG Group

 • Web

  hunapfel.hu

 • Hely

  Csorvás, Békés Vármegye

Kérdése van?
Írjon nekünk!


Hunapfel Kft.

Partnereink

Hunapfel Kft.

Keressen minket!

Felmerülő kérdéseivel keressen minket az alábbi elérhetőségeken


hunapfel_logo